Entorn

Mirades està ubicat a Sils (Girona), a la zona rural de masies del Veïnat de la Barceloneta i a uns 5 minuts en cotxe fins al centre de la vila i a uns 20 minuts de Girona. La parcel·la, totalment tancada, té una superfície d’uns 4000 m² dels quals hi han construïts quasi 300 m².

A banda dels espais interiors de la casa, també és molt important l’activitat i descoberta a l’aire lliure. Per tant, sempre que es pot, se surt a l’exterior tot el temps possible i es fan petites sortides a l’entorn: rierol,, bosc de pollancres, etc.

Des de Mirades es valora molt positivament que l’infant estigui en contacte amb la natura, explori la seva diversitat, aprengui a respectar-la i a tenir-ne cura, observi i sigui conscient del canvi d’estacions amb els seus colors, olors i temperatures i alhora experimenti i descobreixi les seves pròpies capacitats i limitacions.

Créixer envoltat de natura és un dels regals més preciosos i valuosos que podem donar als nostres fills i filles.

També es fomenta el coneixement del medi social a través de sortides al municipi per visitar i conèixer espais i instal·lacions urbanes com la biblioteca, els parcs i zones infantils, l’ajuntament, les escoles i institut, el pavelló, el mercat municipal, les botigues, etc. D’aquesta forma els infants van coneixent i aprenent algunes normes bàsiques viàries i de socialització. Puntualment, i amb la participació de les famílies es fan altres sortides a nivell natural, social i/o cultural a nuclis més o menys propers a Sils.

Us deixem un recull de les vistes de la casa i del nostre entorn.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.