Col.laboradors

A Mirades es compta amb l’assessorament i col.laboració de varis professionals que es detallen a continuació i alhora es va ampliant la llista en funció de les necessitats i interessos tant de les famílies i els seus infants com de l’evolució que fa el propi projecte. Alhora es deixa la porta oberta a altres col·laboradors i persones voluntàries interessades en aquesta nova visió de l’acompanyament respectuós, la criança, educació i atenció a la petita infància.

Tots Hi Som

cropped-logoisom-23648294324472579388

ISOM és un centre d’intervenció especialitzat en diversitat funcional i altres trastorns del desenvolupament. L’Equip ISOM col·labora amb diferents entitats, associacions i centres d’intervenció especialitzada.

Actualment ens ofereixen un servei periòdic d’assessorament i avaluació per determinar el nivell de desenvolupament maduratiu i descartar si s’observen dificultats en les àrees cognitiva, conductual, social, logopèdia, educativa i/o emocional. Aquest servei és gratuït per a les famílies

Contacte:

C/ Sant Llàtzer, 53 baixos, 17600 Figueres

Tel. 872 985 678

Tell. 640 233 566

info@totshisom.cat

Carme Dolz Intel·ligència Emocional

wp-164652621952090603160464445135

Pedagoga col·legiada núm. 2099, màster en Psicopedagogia Clínica, postgraduada en Intel·ligència Emocional, postgraduada en Intervenció en Crisis, Pèrdues i Dol, i especialista en Lideratge Personal.

  • Acompanya processos de pèrdua i crisis (dol per mort, separacions i divorcis, feina, migració, crisis personals, professionals, familiars).
  • Orienta durant els processos de creixement personal.
  • Forma, orienta i assessora a formadors i famílies sobre Intel·ligència Emocional i sobre Dol.
  • Intervé en trastorns de l’aprenentatge, afectius i del comportament en infants i adolescents.
  • Elabora materials didàctics i escriu contes per a infants.

Una gran professional i persona que creu en el potencial innat de les persones per superar qualsevol situació que porta la vida, i en la capacitat per aprendre i créixer en tots els contextos.

Contacte:

Tel. 626 144 639

carme.dolz@pedagogs.cat

Alba Cunill – Vincles

logo vincles

Vincles és un espai de psicologia, psicomotricitat i teràpia familiar sistèmica. Un lloc per a infants, adolescents i famílies on són escoltats en les seves dificultats i aspiracions i tenen guia, informació, solucions pràctiques i resultats que incrementen el benestar, la confiança amb ells mateixos i amb la vida.

Sota una mirada holística de l’ésser humà, es contempla l’esfera emocional, corporal i mental i es té en compte els contextos familiars, escolars i socials i la interrelació que hi ha entre tots aquests aspectes.

S’atén a infants i joves amb dificultats i s’assessora i acompanya a les seves famílies.

Contacte:

c/ del Firal, 1, Santa Coloma de Farners

Tel. 695.24.20.44

albacunill@gmail.com

Maria Goday

maria goday

Promou espais on a través d’experiències vivencials podrem abordar el que ens incomode de la comunicació quotidiana que fem servir amb els infants/adolescents o entre adults.També és un espai on el judici queda fora i a través de la confiança i el respecte podrem caminar per a fer aflorar una comunicació quotidiana més nodridora.

Mare, educadora social col.legiada núm. 9383, mediadora de conflictes, doula i acompanyant en la primera infància.

Creadora del projecte de comunicació quotidiana www.mariagoday.cat

Contacte:

Tel. 689.92.23.92

escoltariparlar@gmail.com

Marta Homs

Especialista en reflexologia podal infantil, creadora de xampús sòlids i cremes naturals amb argila.

Realitza tallers d’argila per a ús terapèutic i cosmètic així com xerrades i cursos sobre reflexologia podal infantil.

Contacte:

Tel. 637.50.28.77

martahomsgispert@gmail.com

Desiré Capataz – Duerme feliz

logo duermefeliz

Creadora de Duerme_feliz, doula, educadora de massatge infantil, assessora de porteig i actualment especialista en el son infantil. Té una escola online i realitza cursos i xerrades.

Contacte:

duermefelizsinllorar@hotmail.com

http://www.duermefeliz.net